ΑρχικήΣυνεργάτες του ΓραφείουΓρηγόριος Κάτσιος
Γρηγόρης Κάτσιος Δικηγόρος
Γρηγόρης Κάτσιος Δικηγόρος
sidebar-logos

ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΚΑΤΣΙΟΣ


ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

Ο δικηγόρος Γρηγόριος Κάτσιος είναι έμπειρος και μάχιμος δικηγόρος o οποίος επικεντρώνει την πρακτική του σε Ποινικά, Αστικά και εμπορικά θέματα. Έχει επιτυχει  αρκετούς εξωδικαστικούς συμβιβασμούς με τις διαπραγματευτικές του ικανότητες κερδίζοντας πολλές χιλιάδες ευρώ σε αποζημιώσεις.

Επίσης εξειδικεύεται σε μαζικές αγωγές και αδικοπραξίες, ενώ έχει νομολγήσει σε αρκετές αποφάσεις ποινικού δικαίου στον Άρειο Πάγο.

Ο Γρηγόρης είναι συνεργάτης του δικηγορικού γραφείου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Π. ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ & Συνεργάτες, που βρίσκεται στη Αθήνα.

Προφίλ και Εμπειρία


Από το έτος 2013 ασκεί μαχόμενη δικηγορία, ενώ ενισχύει νομικά το δικηγορικό γραφείο «Αλέξανδρος Αλεξιάδης & Συνεργάτες», ένα από τα πλέον εξειδικευμένα δικηγορικά γραφεία στο ποινικό και αστικό δίκαιο, συνεπικουρούμενος από έμπειρους & ικανότατους συνεργάτες.

Ασκεί μαχόμενη δικηγορία με κύριο αντικείμενο το Αστικό Εμπορικό και Ποινικό Δίκαιο. Όσον αφορά τα αστικά Δικαστήρια της Ελλάδας, υπήρξε αξιοσημείωτη η παρουσία του σε κορυφαίες υποθέσεις που απασχόλησαν τα τελευταία χρόνια τη Δικαιοσύνη και βρέθηκαν στο επίκεντρο της κοινής γνώμης.

Δικηγόρος, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και μέλος της Ένωσης Μαχομένων Δικηγόρων. Γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτη της Νομική Σχολή της Ιταλίας του Πανεπιστημίου Camerino (UNICAM)

Είναι παρών σε νομικά συνέδρια & ημερίδες τόσο στην Ελλάδα όσο & στο εξωτερικό. Η καθημερινή παρουσία του στα ακροατήρια των αστικών Δικαστηρίων αποτελεί τεκμήριο πολύτιμης εμπειρίας στο χειρισμό των αστικών υποθέσεων. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του, ανέπτυξε έντονη συνδικαλιστική δραστηριότητα.

~ Εκπαίδευση Μέλος


Νομική Σχολή Ιταλίας.

Πανεπιστήμιο του Camerino (UNICAM).

Μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Μέλος της Ένωσης Μαχομένων Δικηγόρων.

Μέλος της Ένωσης Ποινικολόγων Δικηγόρων.

Μέλος της Ένωσης Ποινικολόγων Ιταλίας.

~ Εξιδείκευση


ΠΟΙΝΙΚΑ

ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ

ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ

ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ / ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ

ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

~ Αρετές


Εξειδίκευση

Εμπειρία

Πρακτική

Οξυδέρκεια

Ετοιμότητα

Εχεμύθεια