ΑρχικήΔικηγορικό Γραφείο Αλέξανδρος Αλεξιάδης

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Το Δικηγορικό Γραφείο μας έχει ενεργό, δυναμική και διακεκριμένη παρουσία τόσο στον χώρο της δικαστηριακής πρακτικής, όσο και της συμβουλευτικής δικηγορίας παρέχοντας υψηλού επιπέδου νομικές υπηρεσίες στην Ελλάδα.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ


Το γραφείο Αλέξανδρος Αλεξιάδης προσφέρει απόλυτη νομική προστασία. Όσον αφορά τα δικαστήρια της Ελλάδας, διάγουμε αξιοσημείωτες παρουσιάσεις σε κορυφαίες υποθέσεις που απασχόλησαν τα τελευταία χρόνια τη Δικαιοσύνη ενώ βρέθηκαν στο επίκεντρο κοινής γνώμης.

Νομική υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο 7 ημέρες την εβδομάδα 365 ημέρες το χρόνο. Με περισσότερα από 15 χρόνια ενεργούς και ουσιαστικής παρουσίας στο χώρο της μαχόμενης δικηγορίας και της δικαστηριακής πρακτικής.

Ωσπερ σώμα στερηθέν ψυχής πίπτει, ούτω καί πόλις, μή όντων νόμων, καταλύεται – Αριστοτέλης.  *Όπως το σώμα, όταν στερηθεί της ψυχής πεθαίνει, έτσι & η πόλη, όταν δεν υπάρχουν νόμοι, καταλύεται. Η πολυετής εμπειρία, η εξειδίκευση και η συνεχής ενημέρωση πάνω στις εξελίξεις της επιστήμης του Δικαίου μας έχουν αναγάγει στα κορυφαία,  δικηγορικά γραφεία στην Ελλάδα.

Ο μηδέν αδικών ουδενός δείται νόμου – Αντιφάνης. * Όποιος δεν αδικεί, δεν χρειάζεται κανένα νόμο. Η σταθερή πολιτική είναι να ενημερώνουμε συνεχώς τους εντολείς ανά πάσα στιγμή σε όλη τη διαδικασία. Όλες οι αποφάσεις σχετικά με τις υποθέσεις λαμβάνονται από εσάς, αφού έχετε πλήρη ανάλυση σχετικά με τις νομικές επιλογές και αφού πρώτα ερευνήσουμε λεπτομερώς την υπόθεση.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ.


Το δικηγορικό γραφείο Αλέξανδρος Αλεξιάδης ξεκινά με τον ιδρυτικό σύμβουλο Αλέξανδρο Αλεξιάδη, έναν σεβαστό μαχόμενο δικηγόρο. Οικοδομήθηκε έχοντας πλέον πάνω από 15 χρόνια δικαστικής εμπειρίας που αποκτήθηκε μέσω δημόσιας και ιδιωτικής πρακτικής.

Ξεκίνησε την καριέρα του ως ποινικολόγος, ασκώντας τα καθήκοντά του για λογαριασμό των πολιτών. Επιδιώκει τη δικαιοσύνη για τα θύματα βιασμού, δολοφονίας και πολλών άλλων ποινικών αδικημάτων.

Το δικηγορικό γραφείο Αλέξανδρος Αλεξιάδης επικεντρώθηκε σε ποινικές και αστικές υποθέσεις  σε ευρύ φάσμα δικαίου. Πάντα προς όφελος προσώπων που υπέστησαν σοβαρή ζημία λόγω κακής ενημέρωσης. Στη συνέχεια επέκτεινε την εμβέλεια της πρακτικής του για να συμπεριλάβει υποθέσεις, εμπορικές και άλλες πολύπλοκες αγωγές.

Κατά τη διάρκεια των ετών, το  γραφείο μας, έχει γίνει ένα πολύ ισχυρό γραφείο. Υποστηρικτής για άτομα με κάθε είδους περίπλοκα προβλήματα που χρειάζονταν πραγματική δικαιοσύνη.

Σήμερα, το Δικηγορικό γραφείο Αλέξανδρος Αλεξιάδης και οι συνεργάτεςεπικεντρώνει την πρακτική στην εκπροσώπηση των κατηγορουμένων- εναγόντων σε μια ευρεία ποικιλία δικαστηριακής εμπλοκής όπως είναι ο ποινικός τομέας, ο αστικός και ο εμπορικός τομέας.

Λόγοι που θα επιλέξετε το δικηγορικό μας γραφείο


Στο δικηγορικό γραφείο Αλέξανδρος Αλεξιάδης προσφέρουμε Νομική Προστασία

Προσφέρουμε απόλυτη νομική προστασία σε Εσάς. Όσον αφορά τα ποινικά δικαστήρια της Ελλάδας, ως δικηγορικό γραφείο έχουμε αξιοσημείωτη παρουσία σε κορυφαίες υποθέσεις που απασχόλησαν τα τελευταία χρόνια τη Δικαιοσύνη ενώ βρέθηκαν στο επίκεντρο κοινής γνώμης. Νομική υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο 7 ημέρες την εβδομάδα 365 ημέρες το χρόνο. Με περισσότερα από 15 χρόνια ενεργούς και ουσιαστικής παρουσίας στο χώρο της μαχόμενης δικηγορίας και της δικαστηριακής πρακτικής.

Δικηγορικό γραφείο Αλέξανδρος Αλεξιάδης | Εξειδικευμένες Νομικές Υπηρεσίες

Το δικηγορικό Γραφείο Αλέξανδρος Αλεξιάδης και συνεργάτες παρέχει εξειδικευμένες νομικές υπηρεσίες στους περισσότερους τομείς του δικαίου με προεξάρχουσα την ενασχόλησή μας με το ποινικό δίκαιο. Προσωπική επαφή και ενασχόληση με τους εντολείς μας. Η προσωπική επαφή και ενασχόληση με τους εντολείς μας αποτελεί το βασικό συστατικό του τρόπου λειτουργίας.

Οργανωτική Δομή Δικηγορικού γραφείού Αλέξανδρος Αλεξιάδης

Το δικηγορικό γραφείο Αλέξανδρος Αλεξιάδης με την οργανωτική δομή του αντανακλά την αποφασιστικότητά μας να διατηρήσουμε αυτή την επαφή στο επίκεντρο της σχέσης μας. Πρώτα ερευνούμε τα γεγονότα και αναλύουμε διεξοδικά τα αποδεικτικά στοιχεία. Είτε πρόκειται για άμυνα είτε για μια περίπτωση όπου η διαπραγμάτευση είναι ο καλύτερος τρόπος για την ελαχιστοποίηση της έκθεσης των πελατών μας, οι δικηγόροι μας θα αξιοποιήσουν όλη την τεχνογνωσία και την εμπειρία τους για να επιδιώξουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αντιλαμβανόμαστε πόσο τρομακτική μπορεί να είναι η αντιμετώπιση ποινικών διώξεων. Ως εκ τούτου δουλεύουμε ακούραστα για να διασφαλίσουμε ότι κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε τους πελάτες μας.

Στο Δικηγορικό γραφείο Αλέξανδρος Αλεξιάδης έχετε το Επιθυμητό Αποτέλεσμα

Θα λάβετε τη νομική βοήθεια που ταιριάζει καλύτερα στην ξεχωριστή περίπτωσή σας. Αν επιλέξετε να συνεργαστείτε με το δικηγορικό γραφείο, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι δεν θα αφήσουμε καμία εκδοχή στην προσπάθειά μας για να λάβετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Πιστεύουμε ότι η επιτυχία έγκειται στις λεπτομέρειες και είμαστε αφοσιωμένοι στο να το διασφαλίσουμε. Κάθε ένας από τους πελάτες μας θα έχει στη διάθεσή του ολοκληρωμένες και εξατομικευμένες λύσεις.

Θα σας βοηθήσουμε καλύτερα να καταπολεμήσετε τις κατηγορίες εναντίον σας, ώστε να μπορέσετε να προχωρήσετε στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής σας όσο το δυνατόν καλύτερα.

Δικηγορικό γραφείο Αλέξανδρος Αλεξιάδης