Καλεσμένο στον Alpha989

Καλεσμένος στην ραδιοφωνική εκπομπή του Alpha989 του κ. Κουσουλού για υπόθεση του Γραφείου μας.

Σε αυτό το άρθρο…

Μια αναλυτική συζήτηση για την επικαιρότητα με έναν έμπειρο ειδικό στον τομέα του ποινικού δικαίου για υπόθεση που συγκλόνισε το Πανελλήνιο.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός Alpha989, γνωστός για τις ενδιαφέρουσες εκπομπές του, φιλοξένησε πρόσφατα έναν ξεχωριστό καλεσμένο στο πρόγραμμά του. Ο ποινικολόγος Αλέξανδρος Αλεξιάδης κλήθηκε να συμμετάσχει σε μια συζήτηση για μια επίκαιρη υπόθεση που απασχολεί την κοινή γνώμη.

Μέσα από την εκπομπή, ο Αλεξιάδης παρείχε τα ειδικά του στοιχεία και αναλύσεις, ρίχνοντας φως σε διάφορες πτυχές της υπόθεσης.

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε η 22 χρονη μητέρα η οποία απολογήθηκε σήμερα για το αδίκημα της παιδοκτονίας.
Η 22χρονη έχει περιγράψει στην Αστυνομία πώς έφτασε στο σημείο να εγκαταλείψει το νεογνό.

«Φοβόταν μην το δει η μητέρα της. Το γέννησε στην μπανιέρα. Έκοψε τον ομφάλιο λώρο με ψαλίδι. Το τύλιξε με σεντόνι, το έβαλε μέσα στη σακούλα και το πέταξε από το μπαλκόνι», ανέφεραν αστυνομικοί.

Η νεαρή είχε κρύψει την εγκυμοσύνη της και λόγω του σωματότυπού της φορούσε φαρδιά ρούχα που δεν έκαναν αντιληπτή την εγκυμοσύνη της. Το μεσημέρι της Παρασκευής την έπιασαν οι πόνοι του τοκετού. Γέννησε μέσα στη μπανιέρα, πανικοβλήθηκε μήπως επέστρεφε η μητέρα της, και το πέταξε στον ακάλυπτο χώρο, πάνω στο δίχτυ-τέντα.

Share on ➪ 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ
& Συνεργάτες
Αν βρεις τον εαυτό σου στην ανάγκη νομικής εκπροσώπησης κατά τη διάρκεια μιας ανάκρισης ή ποινικής έρευνας, επικοινώνησε με τον ποινικολόγο Αλέξανδρο Αλεξιάδη και τους συνεργάτες του οι οποίοι τυγχάνουν εμπειροι και αφοσιωμένοι ποινικοί δικηγόροι.

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν…

court-rights

Τι δικαιώματα έχω αν με συλλάβει η Αστυνομία.

Ποια τα δικαιώματα σας και τί να κάνετε σε έλεγχό ή σύλληψη απο την αστυνομία.

Τα 5 Σημαντικότερα Βήματα αν Κατηγορηθείτε για Έγκλημα

Τι να Κάνετε αν Κατηγορηθείτε για Έγκλημα – Οδηγός Επιβίωσης & Συμβουλές …
σωματικεσ βλαβες

Σωματικές βλάβες: Νομοθεσία και Προστασία

Σωματικές βλάβες : κατηγορίες και ποινές που προβλέπει η νομοθεσία.
Δικαστικές Αποφάσεις

Αθώωση: Ενδοοικογενειακή Βία – Απειλή – εξυβριση.

Υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας, απειλής και εξύβρισης, μεταξύ συγγενών με Ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη και αυτόπτη μάρτυρα.
Δικαστικές Αποφάσεις

Αθώωση: Τυχερά Παίγνια και Εγκληματική Οργάνωση

Υπόθεση Διεύθυνση και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης με σκοπό την διεξαγωγή τυχερών παιγνίων μέσω διαδικτύου χωρίς άδεια σε μικρά καζίνο.
Δικαστικές Αποφάσεις

Αθώωση: Ρευματοκλοπή – κλοπή ρεύματος 372 Π.Κ.

Υπόθεση ρευματοκλοπής κατ’ εξακολούθηση εις βάρος του ΔΕΔΔΗΕ καθώς ο μετρητής βρέθηκε παραβιασμένος και χωρίς σφραγίδες.