ο δικηγόρος Α. Αλεξιάδης καλεσμένος στον Ant1 – Καλημέρα Ελλάδα

Καλεσμένος στον κ. Παπαδάκη για υπόθεση του γραφείου μας.


Στο πλάνο της 22χρονης να πάρει το παιδί από εκεί που το πέταξε μόλις το γέννησε, αναφέρθηκε ο δικηγόρος της, Α.Αλεξιάδης, μιλώντας στο Καλημέρα Ελλάδα.

Σε χθεσινές δηλώσεις της, είπε πως «δεν ήθελε να κάνει κακό στο παιδί», εξηγώντας ότι σκόπευε να πάρει το βρέφος από τον ακάλυπτο που το είχε πετάξει, όταν θα έφευγε η μητέρα της.

Η νεαρή που σήμερα καταθέτει, πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο Αλεξάνδρα και μεταφέρεται στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο, όπου πρόκειται να υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση.

«Έχει κάνει δεύτερες σκέψεις, κι αυτό είναι το κομμάτι που θέλουμε να αναδείξουμε», σημείωσε ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης δικηγόρος, λέγοντας ότι, αυτό που σκέφτηκε η 22χρονη ήταν «μόλις έβρισκε κενό στο χρόνο, να πάρει το παιδί και να πάει στο νοσοκομείο».

Όμως κάτι τέτοιο δε συνέβη, αφού η μητέρα της γύρισε έγκαιρα στο σπίτι και «μέχρι το πρωί του Σαββάτου που χτύπησε το κουδούνι η γειτόνισσα, δεν πρόλαβε να μείνει μόνη της, για να το πάρει και να φύγουν».

Όπως είπε ο ίδιος, η κοπέλα «ενημέρωσε τη φίλη της και μετά το σύντροφό της», με τις αντιδράσεις τους να είναι του τύπου «έλα μωρέ».

Περιγράφοντας την περίοδο της εγκυμοσύνης της, είπε πως «δεν πήγε σε γιατρό, δεν πήρε φάρμακα», ενώ σχετικά με την απόφασή της να κρατήσει το παιδί, είπε πως «δεν ήταν συνειδητή απόφαση. Έχει αδυναμία να το μεγαλώσει και το ξέρει, όμως από την πρώτη στιγμή λέει θα το γεννήσω και θα το αφήσω στο γιατρό».

Επανέλαβε ότι το μυαλό της 22χρονης δεν είναι ανάλογο της ηλικίας της, κάνοντας και πάλι λόγο για ανώριμη σκέψη.

Τέλος, όπως είπε ο ποινικολόγος  Αλέξανδρος Αλεξιάδης, δικηγόρος της 22χρονης, περιγράφοντας την κατάσταση στην οποία βρισκόταν η νεαρή την ώρα του τοκετού, είπε πως «η πρώτη της σκέψη όταν γεννούσε, μέσα στα αίματα, με φριχτούς πόνους, ήταν να μην την καταλάβει η μητέρα της ή κανένας άλλος».

ΠΗΓΗ:  Αντ1