Ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης στον Ant1

Καλεσμένος στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του κ. Παπαδάκη για υπόθεση του Γραφείου μας.

Σε αυτό το άρθρο…

Στο πλάνο της 22χρονης να πάρει το παιδί από εκεί που το πέταξε μόλις το γέννησε, αναφέρθηκε ο δικηγόρος της, Αλέξανδρος Αλεξιάδης, μιλώντας στο Καλημέρα Ελλάδα.

Σε χθεσινές δηλώσεις της, είπε πως «δεν ήθελε να κάνει κακό στο παιδί», εξηγώντας ότι σκόπευε να πάρει το βρέφος από τον ακάλυπτο που το είχε πετάξει, όταν θα έφευγε η μητέρα της. Η νεαρή που σήμερα καταθέτει, πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο Αλεξάνδρα και μεταφέρεται στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο, όπου πρόκειται να υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση.

«Έχει κάνει δεύτερες σκέψεις, κι αυτό είναι το κομμάτι που θέλουμε να αναδείξουμε», σημείωσε ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης δικηγόρος, λέγοντας ότι, αυτό που σκέφτηκε η 22χρονη ήταν «μόλις έβρισκε κενό στο χρόνο, να πάρει το παιδί και να πάει στο νοσοκομείο». Όμως κάτι τέτοιο δε συνέβη, αφού η μητέρα της γύρισε έγκαιρα στο σπίτι και «μέχρι το πρωί του Σαββάτου που χτύπησε το κουδούνι η γειτόνισσα, δεν πρόλαβε να μείνει μόνη της, για να το πάρει και να φύγουν». Όπως είπε ο ίδιος, η κοπέλα «ενημέρωσε τη φίλη της και μετά το σύντροφό της», με τις αντιδράσεις τους να είναι του τύπου «έλα μωρέ».

Περιγράφοντας την περίοδο της εγκυμοσύνης της, είπε πως «δεν πήγε σε γιατρό, δεν πήρε φάρμακα», ενώ σχετικά με την απόφασή της να κρατήσει το παιδί, είπε πως «δεν ήταν συνειδητή απόφαση. Έχει αδυναμία να το μεγαλώσει και το ξέρει, όμως από την πρώτη στιγμή λέει θα το γεννήσω και θα το αφήσω στο γιατρό». Επανέλαβε ότι το μυαλό της 22χρονης δεν είναι ανάλογο της ηλικίας της, κάνοντας και πάλι λόγο για ανώριμη σκέψη. Τέλος, όπως είπε ο ποινικολόγος  Αλέξανδρος Αλεξιάδης, δικηγόρος της 22χρονης, περιγράφοντας την κατάσταση στην οποία βρισκόταν η νεαρή την ώρα του τοκετού, είπε πως «η πρώτη της σκέψη όταν γεννούσε, μέσα στα αίματα, με φριχτούς πόνους, ήταν να μην την καταλάβει η μητέρα της ή κανένας άλλος».

ΠΗΓΗ:  Αντ1

Share on ➪ 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ
& Συνεργάτες
Αν βρεις τον εαυτό σου στην ανάγκη νομικής εκπροσώπησης κατά τη διάρκεια μιας ανάκρισης ή ποινικής έρευνας, επικοινώνησε με τον ποινικολόγο Αλέξανδρο Αλεξιάδη και τους συνεργάτες του οι οποίοι τυγχάνουν εμπειροι και αφοσιωμένοι ποινικοί δικηγόροι.

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν…

court-rights

Τι δικαιώματα έχω αν με συλλάβει η Αστυνομία.

Ποια τα δικαιώματα σας και τί να κάνετε σε έλεγχό ή σύλληψη απο την αστυνομία.
σωματικεσ βλαβες

Σωματικές βλάβες: Νομοθεσία και Προστασία

Σωματικές βλάβες : κατηγορίες και ποινές που προβλέπει η νομοθεσία.
arrest-warrant

Πως μπορώ να μάθω αν έχω ένταλμα σύλληψης

Οι διαδικασίες για να ελέγξετε αν έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.
Δικαστικές Αποφάσεις

Αθώωση: Ενδοοικογενειακή Βία – Απειλή – εξυβριση.

Υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας, απειλής και εξύβρισης, μεταξύ συγγενών με Ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη και αυτόπτη μάρτυρα.
Δικαστικές Αποφάσεις

Αθώωση: Τυχερά Παίγνια και Εγκληματική Οργάνωση

Υπόθεση Διεύθυνση και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης με σκοπό την διεξαγωγή τυχερών παιγνίων μέσω διαδικτύου χωρίς άδεια σε μικρά καζίνο.
Δικαστικές Αποφάσεις

Αθώωση: Ρευματοκλοπή – κλοπή ρεύματος 372 Π.Κ.

Υπόθεση ρευματοκλοπής κατ’ εξακολούθηση εις βάρος του ΔΕΔΔΗΕ καθώς ο μετρητής βρέθηκε παραβιασμένος και χωρίς σφραγίδες.