Συνέντευξη στο IEFIMERIDA

Άρθρο του Iefimerida.gr για υπόθεση που χειρίστηκε το γραφείο μας.

Σε αυτό το άρθρο…

Ο Ποινικολόγος Αλέξανδρος Αλεξιάδης δικηγόρος της 22χρονης μιλά στο iefimerida- «Βρισκόταν σε σύγχυση»

Στην σύγχυση που επικρατούσε στο μυαλό της 22χρονης που γέννησε μόνη της στο μπάνιο του σπιτιού της και μετά πέταξε το μωρό απο το μπαλκόνι, αποδίδει ο δικηγόρος της Αλέξανδρος Αλεξιάδης την τραγωδία, μιλώντας στο iefimerida.

Επισημαίνει μάλιστα οτι η κοπέλα που σόκαρε το πανελλήνιο με την πράξη της, θα πρέπει να συνεχίζει να παρακολουθείται απο γιατρούς και ψυχιάτρους. Η κοπέλα αφέθηκε σήμερα ελεύθερη με περιοριστικούς όρους με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα. Ο Αλ. Αλεξιάδης περιγράφει και πώς έδωσε την κατάθεσή της.

«Κατά διαστήματα, λέει, κατέρρεε και ξέσπαγε σε κλάματα, γιατί το βίωμα είναι βασανιστικό»..Θα χρειαστεί πολύ καιρό να αναρρώσει, προσθέτει, ενώ αφήνει σαφώς να εννοηθεί ότι η ψυχολογική κατάσταση της κοπέλας, η ψυχοσύνθεσή της εξηγεί τους λόγους της τραγωδίας. Γι αυτό και σημειώνει με νόημα ότι η δικογραφία όταν φθάσει στο δικαστήριο, θα πρέπει να έχει εμπλουτιστεί με ψυχιατρικές καταθέσεις..Και ότι έτσι το δικαστήριο που θα την δικάσει με την κατηγορία της παιδοκτονίας, θα αντιληφθεί τι ακριβώς έχει συμβεί και γιατί και θα πάρει την κατάλληλη απόφαση.

Αναλυτικά ο κ. Αλεξιάδης σημειώνει στο iefimerida:


Μια μεγάλη και επίπονη ανάκριση έλαβε χώρα σήμερα στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα όπου νοσηλεύεται η 22χρονη. Αναμένεται από ώρα σε ώρα να πάρει εξιτήριο και να μεταβεί στο σπίτι της.

Τόσο η ανακρίτρια όσο και η εισαγγελέας πήραν μια πολύ θετική, για την 22χρονη, απόφαση λαμβάνοντας υπόψιν και την κακή ψυχική και ψυχολογική κατάστασή της.

Τόσο οι απαντήσεις της 22χρονης κατά την ανάκριση όσο και το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξαν ψυχολόγοι και ψυχίατροι, επιβεβαίωσαν τις θέσεις της υπεράσπισης, σχετικά με τη σύγχυση υπό την οποία βρισκόταν η 22χρονη την ημέρα εκείνη.

Τελικά μετά από σύμφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα η 22χρονη αφέθηκε ελεύθερη με του περιοριστικούς όρους. Η ίδια από εδώ και πέρα θα παρακολουθείται συχνά από γιατρούς για την δική της, καλυτέρευση στο θέμα της υγείας της, τόσο σωματικής όσο και ψυχικής. Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης της, η 22χρονη πολλές φορές κατέρρευσε με κλάματα.

Η κοπέλα κατηγορείται για παιδοκτονία. Θα γίνει το δικαστήριο μετά από κάποιο χρονικό διάστημα και τότε οι δικαστές θα καταλάβουν την πραγματική ψυχιατρική και ψυχολογική κατάσταση της κοπέλας.

Πηγή: iefimerida

Share on ➪ 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ
& Συνεργάτες
Αν βρεις τον εαυτό σου στην ανάγκη νομικής εκπροσώπησης κατά τη διάρκεια μιας ανάκρισης ή ποινικής έρευνας, επικοινώνησε με τον ποινικολόγο Αλέξανδρο Αλεξιάδη και τους συνεργάτες του οι οποίοι τυγχάνουν εμπειροι και αφοσιωμένοι ποινικοί δικηγόροι.

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν…

court-rights

Τι δικαιώματα έχω αν με συλλάβει η Αστυνομία.

Ποια τα δικαιώματα σας και τί να κάνετε σε έλεγχό ή σύλληψη απο την αστυνομία.

Τα 5 Σημαντικότερα Βήματα αν Κατηγορηθείτε για Έγκλημα

Τι να Κάνετε αν Κατηγορηθείτε για Έγκλημα – Οδηγός Επιβίωσης & Συμβουλές …
σωματικεσ βλαβες

Σωματικές βλάβες: Νομοθεσία και Προστασία

Σωματικές βλάβες : κατηγορίες και ποινές που προβλέπει η νομοθεσία.
Δικαστικές Αποφάσεις

Αθώωση: Ενδοοικογενειακή Βία – Απειλή – εξυβριση.

Υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας, απειλής και εξύβρισης, μεταξύ συγγενών με Ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη και αυτόπτη μάρτυρα.
Δικαστικές Αποφάσεις

Αθώωση: Τυχερά Παίγνια και Εγκληματική Οργάνωση

Υπόθεση Διεύθυνση και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης με σκοπό την διεξαγωγή τυχερών παιγνίων μέσω διαδικτύου χωρίς άδεια σε μικρά καζίνο.
Δικαστικές Αποφάσεις

Αθώωση: Ρευματοκλοπή – κλοπή ρεύματος 372 Π.Κ.

Υπόθεση ρευματοκλοπής κατ’ εξακολούθηση εις βάρος του ΔΕΔΔΗΕ καθώς ο μετρητής βρέθηκε παραβιασμένος και χωρίς σφραγίδες.