Δηλώσεις στο STAR

Καλεσμένος στo κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR για υπόθεση του Γραφείου μας.

Σε αυτό το άρθρο…

Ο ποινικολόγος Αλέξανδρος Αλεξιάδης αναλύει τις απόψεις του για το νέο σύμφωνο συμβίωσης που ψηφίστηκε από τη Βουλή: Δηλώσεις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR channel.

Ο ποινικολόγος Αλέξανδρος Αλεξιάδης αναλύει τις απόψεις του για το νέο σύμφωνο συμβίωσης που ψηφίστηκε από τη Βουλή: Δηλώσεις στο STAR channel

Το πρόσφατα ψηφισμένο νέο σύμφωνο συμβίωσης από την Ελληνική Βουλή έχει προκαλέσει ευρεία συζήτηση στην κοινωνία, με πολλούς ειδικούς να εκφράζουν τις απόψεις τους για τον εν λόγω νομοθετικό φάκελο. Ανάμεσα σε αυτούς τους ειδικούς βρίσκεται και ο ποινικολόγος Αλέξανδρος Αλεξιάδης, ο οποίος παρευρέθηκε σε συνέντευξη στο STAR channel για να αναλύσει τις απόψεις του σχετικά με αυτό το νέο νομοθετικό πλαίσιο.

Στη δήλωσή του, ο κ. Αλεξιάδης εξέφρασε αρχικά την άποψή του ότι το νέο σύμφωνο συμβίωσης αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προόδου προς την κατεύθυνση της δικαιοσύνης και της ισότητας στην κοινωνία. Υπογράμμισε τη σημασία του για την προστασία των δικαιωμάτων και την αναγνώριση των ενδιαφερόμενων φορέων, ανεξαρτήτως σεξουαλικού προσανατολισμού.

Ωστόσο, ο κ. Αλεξιάδης επεσήμανε επίσης ορισμένες πτυχές του νέου συμφώνου που χρήζουν περαιτέρω διερεύνησης και βελτίωσης. Μεταξύ αυτών, αναφέρθηκε στην ανάγκη για σαφήνεια και συγκεκριμένες διατάξεις όσον αφορά τα οικονομικά θέματα και την κληρονομική ασφάλεια των συμβιωτών.

Επιπλέον, ο ποινικολόγος τόνισε τη σημασία της εφαρμογής του νέου νομοθετικού πλαισίου με ακρίβεια και αμεροληψία από τις δικαστικές αρχές, προκειμένου να διασφαλιστεί η ισότητα και η δικαιοσύνη για όλους τους πολίτες.

Συνοψίζοντας, ο ποινικολόγος Αλέξανδρος Αλεξιάδης παρουσίασε μια ισορροπημένη άποψη για το νέο σύμφωνο συμβίωσης, αναγνωρίζοντας την πρόοδο που αντιπροσωπεύει, αλλά και την ανάγκη για περαιτέρω εργασία προς την κατεύθυνση της πλήρους προστασίας των δικαιωμάτων και της ισότητας στην κοινωνία.

Share on ➪ 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ
& Συνεργάτες
Αν βρεις τον εαυτό σου στην ανάγκη νομικής εκπροσώπησης κατά τη διάρκεια μιας ανάκρισης ή ποινικής έρευνας, επικοινώνησε με τον ποινικολόγο Αλέξανδρο Αλεξιάδη και τους συνεργάτες του οι οποίοι τυγχάνουν εμπειροι και αφοσιωμένοι ποινικοί δικηγόροι.

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν…

court-rights

Τι δικαιώματα έχω αν με συλλάβει η Αστυνομία.

Ποια τα δικαιώματα σας και τί να κάνετε σε έλεγχό ή σύλληψη απο την αστυνομία.
σωματικεσ βλαβες

Σωματικές βλάβες: Νομοθεσία και Προστασία

Σωματικές βλάβες : κατηγορίες και ποινές που προβλέπει η νομοθεσία.
arrest-warrant

Πως μπορώ να μάθω αν έχω ένταλμα σύλληψης

Οι διαδικασίες για να ελέγξετε αν έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.
Δικαστικές Αποφάσεις

Αθώωση: Ενδοοικογενειακή Βία – Απειλή – εξυβριση.

Υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας, απειλής και εξύβρισης, μεταξύ συγγενών με Ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη και αυτόπτη μάρτυρα.
Δικαστικές Αποφάσεις

Αθώωση: Τυχερά Παίγνια και Εγκληματική Οργάνωση

Υπόθεση Διεύθυνση και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης με σκοπό την διεξαγωγή τυχερών παιγνίων μέσω διαδικτύου χωρίς άδεια σε μικρά καζίνο.
Δικαστικές Αποφάσεις

Αθώωση: Ρευματοκλοπή – κλοπή ρεύματος 372 Π.Κ.

Υπόθεση ρευματοκλοπής κατ’ εξακολούθηση εις βάρος του ΔΕΔΔΗΕ καθώς ο μετρητής βρέθηκε παραβιασμένος και χωρίς σφραγίδες.