Πώς Εντοπίζουν οι Αστυνομικοί τα Σπίτια Καλλιέργειας;

Τα σπίτια αυτά χρησιμοποιούνται συχνά σε υποθέσεις που αφορούν διακίνηση & καλλιέργεια κάνναβης. Πώς η αστυνομία εντοπίζει αυτές τις κρυφές “επιχειρήσεις”.

indoor-cannabis-garden

Σε αυτό το άρθρο…

Ανακαλύψτε τις μεθόδους που χρησιμοποιεί η αστυνομία για τον εντοπισμό των κρυφών επιχειρήσεων καλλιέργειας και πώς οι ποινικολόγοι μας μπορούν να σας βοηθήσουν να υπερασπιστείτε τα δικαιώματά σας.

Τι Συμβαίνει σε Ένα Σπίτι Καλλιέργειας και πώς το Εντοπίζουν οι Αστυνομικοί;


Τα σπίτια καλλιέργειας χρησιμοποιούνται συχνά σε υποθέσεις που αφορούν διακίνηση ή καλλιέργεια μαριχουάνας. Ας συζητήσουμε τι είναι ένα σπίτι καλλιέργειας και πώς η αστυνομία εντοπίζει αυτές τις κρυφές επιχειρήσεις.

Τα σπίτια καλλιέργειας συχνά βρίσκονται σε φαινομενικά αθώες προαστιακές γειτονιές ή εμπορικές περιοχές. Αυτά τα σπίτια χρησιμοποιούνται για την καλλιέργεια μεγάλης ποσότητας κάνναβηςκαι παραμένουν αθέατα. Στην πραγματικότητα, αυτά τα σπίτια βρίσκονται σχεδόν σε κάθε μέρος της χώρας.

Μπορεί να είναι δύσκολο να ξέρεις τι συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες. Οπότε, πώς εντοπίζει η αστυνομία τα σπίτια καλλιέργειας;

Διερεύνηση Σπιτιού Καλλιέργειας


Υπάρχουν μερικές στρατηγικές ή είδη αποδεικτικών στοιχείων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον εντοπισμό ενός σπιτιού καλλιέργειας.

Πρώτον, η εναέρια παρακολούθηση. Η αστυνομία διαθέτει ειδική τεχνολογία που μπορεί να χρησιμοποιήσει για τη διερεύνηση των σπιτιών καλλιέργειας. Μπορεί να χρησιμοποιήσει drones για να καταγράψει βίντεο της ιδιοκτησίας. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει θερμική τεχνολογία. Τα φυτά κάνναβης πρέπει να διατηρούνται κάτω από λαμπτήρες καλλιέργειας, οι οποίοι προκαλούν σημαντική αύξηση της θερμοκρασίας μέσα στα σπίτια καλλιέργειας. Η θερμική τεχνολογία μπορεί να καθορίσει αν ένα σπίτι εκπέμπει ασυνήθιστα μεγάλη θερμότητα. Αν ναι, αυτό μπορεί να είναι σημάδι ότι καλλιεργείται Κάνναβης μέσα.

Επιπλέον, εξαιρετικά υψηλοί λογαριασμοί ηλεκτρικού ρεύματος μπορούν να είναι ένα ανησυχητικό σημάδι.

Τα σπίτια μπορεί επίσης να διερευνηθούν περαιτέρω αν οι γείτονες αναφέρουν ύποπτες δραστηριότητες. Αυτά μπορεί να είναι:

  • Πολλοί άνθρωποι που μπαινοβγαίνουν
  • Μυρωδιές που εκπέμπονται από το σπίτι
  • Παράξενη καλωδίωση
  • Καλυμμένα παράθυρα
  • Δραστηριότητα σε περίεργες ώρες της ημέρας

Αν υπάρχουν αρκετά αποδεικτικά στοιχεία που να υποστηρίζουν ότι ένα σπίτι μπορεί να χρησιμοποιείται ως σπίτι καλλιέργειας ναρκωτικών, η αστυνομία μπορεί να ξεκινήσει την έρευνα. Αν τους δοθεί η ευκαιρία και επειδή η καλλιέργεια ναρκωτικών τυγχάνει κακούργημα, μπορούν να εισέλθουν στην ιδιοκτησία χωρίς τη συγκατάθεση του ιδιοκτήτη ή του ενοίκου. Αν βρουν αποδεικτικά στοιχεία καλλιέργειας ή άλλων ναρκωτικών, όλοι οι εμπλεκόμενοι μπορεί να συλληφθούν.

Άμυνα Καλλιέργειας και Παραγωγής Ναρκωτικών στην Ελλάδα


Αν έχετε πρόσφατα κατηγορηθεί για κακούργημα ναρκωτικών, αυτές είναι σύνθετες υποθέσεις και υπάρχουν πολλά σε κίνδυνο.

Έχουμε βοηθήσει πολλούς πελάτες να αποφύγουν τις συνέπειες μιας καταδίκης και μπορούμε να σας βοηθήσουμε κι εσάς. Καλέστε τους δικηγόρους μας για περισσότερες πληροφορίες.

Συμπέρασμα.


Συμπερασματικά, η αστυνομία χρησιμοποιεί ένα σύνολο προηγμένων τεχνολογικών και παραδοσιακών μεθόδων για τον εντοπισμό των σπιτιών καλλιέργειας κάνναβης. Από την εναέρια παρακολούθηση με drones και θερμικές κάμερες, μέχρι την ανάλυση των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος και τις αναφορές των γειτόνων, οι αρχές διαθέτουν πολλές στρατηγικές για την αποκάλυψη αυτών των κρυφών επιχειρήσεων.

Εάν αντιμετωπίζετε κατηγορίες για καλλιέργεια ή διακίνηση ναρκωτικών, η νομική υποστήριξη από έμπειρους ποινικολόγους είναι ζωτικής σημασίας για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων σας και την αποφυγή σοβαρών νομικών συνεπειών. Οι εξειδικευμένοι δικηγόροι μας είναι εδώ για να σας βοηθήσουν σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

Share on ➪ 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ
& Συνεργάτες
Χρειάζεστε νομική εκπροσώπηση, επικοινώνηστε με τον ποινικολόγο  Αλέξανδρο Αλεξιάδη & τους έμπειρους δικηγόρους συνεργάτες του γραφείου. Αφοσιωμένοι Ποινικολόγοι Δικηγόροι.

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν…

Ενδοοικογενειακή Βία

Ενδοοικογενειακή Βία – Συνέπειες και Προστασία.

Το Αδίκημα της Ενδοοικογενειακής Βίας: Νομικό Πλαίσιο, Συνέπειες και Προστασία των Θυμάτων …
καλύτερος δικηγόρος

Ο Καλύτερος Δικηγόρος – Πως να ψάξω και Που θα τον Βρω ;

Αναζητώντας τον Καλύτερο Δικηγόρο Ποινικού: Που να τον βρείτε και πως να ψάξετε.

Οικονομική Εγκληματικότητα – Προστασία Θυμάτων Βίας.

Μάθετε για τις νομικές συνέπειες της οικονομικής εγκληματικότητας, όπως απάτες και διαφθορά, …
Δικαστικές Αποφάσεις

Αθώωση: Ενδοοικογενειακή Βία – Απειλή – εξυβριση.

Υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας, απειλής και εξύβρισης, μεταξύ συγγενών με Ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη και αυτόπτη μάρτυρα.
Δικαστικές Αποφάσεις

Αθώωση: Τυχερά Παίγνια και Εγκληματική Οργάνωση

Υπόθεση Διεύθυνση και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης με σκοπό την διεξαγωγή τυχερών παιγνίων μέσω διαδικτύου χωρίς άδεια σε μικρά καζίνο.
Δικαστικές Αποφάσεις

Αθώωση: Ρευματοκλοπή – κλοπή ρεύματος 372 Π.Κ.

Υπόθεση ρευματοκλοπής κατ’ εξακολούθηση εις βάρος του ΔΕΔΔΗΕ καθώς ο μετρητής βρέθηκε παραβιασμένος και χωρίς σφραγίδες.