Δηλώσεις στο σύνολο των τηλεοπτικών καναλιών

Δηλώσεις του Ποινικολόγου Αλεξάνδρου Αλεξιάδη συνηγόρου για υπόθεση του γραφείου.

Σε αυτό το άρθρο…

Μετά την ανακρίση του κατηγορούμενου Βουλευτή κ. Γιάννη Λαγού, ο συνήγορός του, ο ποινικολόγος Αλέξανδρος Αλεξιάδης, παρέθεσε δηλώσεις αναφορικά με τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Ο κ. Αλεξιάδης, με μακρόχρονη εμπειρία στον τομέα του ποινικού δικαίου, προέβη σε μια εμπεριστατωμένη ανάλυση των κατηγοριών, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για διακριτική και δίκαιη διαχείριση της υπόθεσης.

Μία από τις κυριότερες δηλώσεις του ποινικολόγου Αλεξιάδη ήταν η επισήμανση ότι η ανάκριση δεν έχει αποδείξει οποιαδήποτε ενοχή του κ. Λαγού. Αν και ορισμένες κατηγορίες έχουν τεθεί εναντίον του, ο ποινικολόγος υπογράμμισε ότι η διαδικασία ακόμα βρίσκεται σε εξέλιξη και πρέπει να γίνει σεβαστή η αρχή της προύπολογιστης αθωότητας.

Σε σχέση με τις ειδοποιήσεις των κατηγοριών, ο κ. Αλεξιάδης τόνισε τη σημασία της ανάλυσης κάθε κατηγορίας ξεχωριστά και της προσεκτικής διερεύνησης των στοιχείων που παρουσιάζονται. Οι κατηγορίες αυτές, αν και σοβαρές, πρέπει να εξεταστούν με βάση τη νομική ακρίβεια και τα πραγματικά δεδομένα της υπόθεσης.

Share on ➪ 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ
& Συνεργάτες
Αν βρεις τον εαυτό σου στην ανάγκη νομικής εκπροσώπησης κατά τη διάρκεια μιας ανάκρισης ή ποινικής έρευνας, επικοινώνησε με τον ποινικολόγο Αλέξανδρο Αλεξιάδη και τους συνεργάτες του οι οποίοι τυγχάνουν εμπειροι και αφοσιωμένοι ποινικοί δικηγόροι.

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν…

court-rights

Τι δικαιώματα έχω αν με συλλάβει η Αστυνομία.

Ποια τα δικαιώματα σας και τί να κάνετε σε έλεγχό ή σύλληψη απο την αστυνομία.

Τα 5 Σημαντικότερα Βήματα αν Κατηγορηθείτε για Έγκλημα

Τι να Κάνετε αν Κατηγορηθείτε για Έγκλημα – Οδηγός Επιβίωσης & Συμβουλές …
σωματικεσ βλαβες

Σωματικές βλάβες: Νομοθεσία και Προστασία

Σωματικές βλάβες : κατηγορίες και ποινές που προβλέπει η νομοθεσία.
Δικαστικές Αποφάσεις

Αθώωση: Ενδοοικογενειακή Βία – Απειλή – εξυβριση.

Υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας, απειλής και εξύβρισης, μεταξύ συγγενών με Ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη και αυτόπτη μάρτυρα.
Δικαστικές Αποφάσεις

Αθώωση: Τυχερά Παίγνια και Εγκληματική Οργάνωση

Υπόθεση Διεύθυνση και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης με σκοπό την διεξαγωγή τυχερών παιγνίων μέσω διαδικτύου χωρίς άδεια σε μικρά καζίνο.
Δικαστικές Αποφάσεις

Αθώωση: Ρευματοκλοπή – κλοπή ρεύματος 372 Π.Κ.

Υπόθεση ρευματοκλοπής κατ’ εξακολούθηση εις βάρος του ΔΕΔΔΗΕ καθώς ο μετρητής βρέθηκε παραβιασμένος και χωρίς σφραγίδες.