Καλεσμένος στο STAR εκπομπή Ενικός

Καλεσμένος στην εκπομπή Ενικός του κ. Χατζηνικολάου για υπόθεση του Γραφείου μας.

Σε αυτό το άρθρο…

Ο Ποινικολόγος Αλέξανδρος Αλεξιάδης Αναλύει τις Κατηγορίες κατά του Βουλευτή Γιάννη Λαγού: Αναφορές σε Υπόθεση που Έχει Αναλάβει το Δικηγορικό Μας Γραφείο

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο κατηγορούμενος βουλευτής Γιάννης Λαγός έχουν προκαλέσει έντονο ενδιαφέρον στη νομική κοινότητα και στην ελληνική κοινή γνώμη. Στο πλαίσιο της υπόθεσης που έχει αναλάβει το δικηγορικό μας γραφείο, ο ποινικολόγος Αλέξανδρος Αλεξιάδης παρείχε επεξηγήσεις και αναλύσεις για τα διάφορα στοιχεία της υπόθεσης.

Μία από τις σημαντικότερες αναφορές που έκανε ο ποινικολόγος Αλεξιάδης αφορά το γεγονός ότι ένας πύρινος λόγος δεν μπορεί απαραίτητα να θεωρηθεί ως προτροπή σε τέλεση εγκληματικών ενεργειών. Αυτή η επισήμανση έχει σημαντικές νομικές επιπτώσεις, καθώς δείχνει τη σημασία της συνολικής κατανόησης του πλαισίου και των περιστάσεων κάθε υπόθεσης.

Συνεχίζοντας, ο κ. Αλεξιάδης επεσήμανε ότι η απόδοση του βουλέματος στον κατηγορούμενο δεν συνεπάγεται αυτομάτως και την αποδοχή της ενοχής του σε εγκληματικές πράξεις. Αυτό είναι ένα ουσιαστικό στοιχείο που πρέπει να ληφθεί υπόψη κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης και την εκδίκαση της δικαστικής διαδικασίας.

Επίσης, ο ποινικολόγος επεσήμανε τη σημασία της ανάλυσης των στοιχείων και των αποδείξεων κάθε υπόθεσης, προκειμένου να εξασφαλιστεί η δικαιοσύνη και η ακεραιότητα του δικαστικού συστήματος. Η αντιμετώπιση της υπόθεσης απαιτεί σαφήνεια, αντικειμενικότητα και εμπεριστατωμένη ανάλυση από τη δικαστική αρχή.

Τέλος, ο ποινικολόγος υπογράμμισε τη σημασία του σεβασμού των νομικών διαδικασιών και των αρχών του δικαίου, προκειμένου να διασφαλιστεί η δίκαιη εκδίκαση της υπόθεσης και η προάσπιση των δικαιωμάτων του κατηγορούμενου.

Share on ➪ 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ
& Συνεργάτες
Αν βρεις τον εαυτό σου στην ανάγκη νομικής εκπροσώπησης κατά τη διάρκεια μιας ανάκρισης ή ποινικής έρευνας, επικοινώνησε με τον ποινικολόγο Αλέξανδρο Αλεξιάδη και τους συνεργάτες του οι οποίοι τυγχάνουν εμπειροι και αφοσιωμένοι ποινικοί δικηγόροι.

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν…

court-rights

Τι δικαιώματα έχω αν με συλλάβει η Αστυνομία.

Ποια τα δικαιώματα σας και τί να κάνετε σε έλεγχό ή σύλληψη απο την αστυνομία.
σωματικεσ βλαβες

Σωματικές βλάβες: Νομοθεσία και Προστασία

Σωματικές βλάβες : κατηγορίες και ποινές που προβλέπει η νομοθεσία.
arrest-warrant

Πως μπορώ να μάθω αν έχω ένταλμα σύλληψης

Οι διαδικασίες για να ελέγξετε αν έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.
Δικαστικές Αποφάσεις

Αθώωση: Ενδοοικογενειακή Βία – Απειλή – εξυβριση.

Υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας, απειλής και εξύβρισης, μεταξύ συγγενών με Ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη και αυτόπτη μάρτυρα.
Δικαστικές Αποφάσεις

Αθώωση: Τυχερά Παίγνια και Εγκληματική Οργάνωση

Υπόθεση Διεύθυνση και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης με σκοπό την διεξαγωγή τυχερών παιγνίων μέσω διαδικτύου χωρίς άδεια σε μικρά καζίνο.
Δικαστικές Αποφάσεις

Αθώωση: Ρευματοκλοπή – κλοπή ρεύματος 372 Π.Κ.

Υπόθεση ρευματοκλοπής κατ’ εξακολούθηση εις βάρος του ΔΕΔΔΗΕ καθώς ο μετρητής βρέθηκε παραβιασμένος και χωρίς σφραγίδες.